Het is ideaal om online uw vlonderplanken te bestellen. U krijgt direct te zien welke planken voorradig zijn, en wat de kostprijs is. Ook zijn de planken die u online besteld veelal goedkopen dan de planken in de winkels. Dit komt doordat er een schakel uit het verkoopproces gehaald is. Ook zijn de prijzen lager doordat de concurrentie online hoog is.

Verder worden deze planken gewoon bij u thuis bezorgd, en hoeft u dus de deur niet uit. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u het meekrijgt, en daarmee ook niet of het materiaal wel in uw auto past.

Composiet vlonder

Sinds een aantal jaren is een vloerplank van composiet, erg stevige kunststof, gegroeid in populariteit. Dit komt onder andere doordat iedere plank exact dezelfde is, en daardoor minder bewerkelijk tijdens het aanleggen. Ook worden deze planken over het algemeen niet glad wanneer ze nat worden. Ze splinteren niet, wat handig is wanneer u zonder schoenen op de vloer loopt. Ook zullen ze minder verkleuren dan een hardhouten vloer.

De afwerking is ook anders, er is minimale zichtbare afwerking, doordat deze planken meestal op een metalen frame geklikt worden. De uitstraling van een vlonderplank die gemaakt is uit composiet is duidelijk verschillend van een houten vlonder. De keuze hierin is natuurlijk aan de eigenaar.

Hier kunt u eenvoudig vlonderplanken online bestellen