Wist jij dat dit kon? Natuurlijke tuinschermen gebruiken als plafond? Ik niet in ieder geval. Maar het wordt wel gedaan, met bijvoorbeeld rieten matten. En het is een prachtig gezicht. Rietmatten worden voor heel veel doeleinden gebruikt trouwens, net als alle andere natuurlijke tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld een wilgenrol of wilgenmatten op rol. Je zal ze voornamelijk in de tuin tegenkomen, en toch ontstaat er een trend om nieuwe doelen te vinden.

Riet is een goedkoop natuurproduct

Rieten matten zijn een natuurproduct, waarmee je op een goedkope en eenvoudige manier een vriendelijk ogende afscheiding in de tuin mee maakt. Tuinchamp is een goede en betrouwbare aanbieders van diverse tuinschermen. Ook bieden ze andere handige tuinmaterialen aan. Het is aan te bevelen om er eens een kijkje te nemen. Je kan eenvoudig aanklikken wat je nodig hebt, en de rietmatten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. In een handomdraai heb jij je bestelling geplaatst en de rieten matten tuin gemaakt.

Sfeer in een paar ogenblikken

Duurzame rietmatten zijn zo geplaatst en geven direct een prachtige uitstraling met veel sfeer. Het is een veelzijdig en licht product, waardoor het ideaal is om op verschillende plekken in de tuin en zelfs in huis toe te passen. Een mooi en uniek voorbeeld is wel de rietmatten tegen het plafond bij bijvoorbeeld een veranda of overkapping. Of wat dacht je van een natuurlijke rieten omheining bij een opstaand zwembad? Bescherm deze natuurlijke matten wel goed tegen eventuele windstoten, want dit kan de duurzame materialen beschadigen.