Je hoeft geen fysieke winkel meer te bezoeken om een telefoon verzekering af te sluiten, want je kunt nu namelijk heel simpel een telefoon verzekering online afsluiten bij bijvoorbeeld Smartphonepolis.nl.

Een smartphone is een apparaat wat we dagelijks gebruiken en natuurlijk bij ons dragen. Het afsluiten van een verzekering is helemaal geen rare gedachte. Het dekt de diverse schadegevallen en diefstal en zelfs in de meeste gevallen wordt waterschade vergoedt zoals bij een verzekeraar Smartphonepolis.nl.

Maar ook als je smartphone gestolen is of je hebt je smartphone laten vallen, dan zul je de schade bij deze leverancier vergoedt krijgen. Je dient natuurlijk wel altijd een schadeclaim in te dienen en daarna zal pas de reparatie vergoedt worden. Vaak ontvang je dan een tijdelijk leentoestel.

Vraag je af of een verzekering het waard is

Mocht je van plan zijn om een verzekering af te sluiten, dan moet je natuurlijk jezelf wel afvragen of een verzekering voor je de moeite waard is. Je kunt natuurlijk altijd overwegen om het niet te doen natuurlijk.

Een telefoonverzekering zal je al snel een tientje per maand kosten. Over de gemiddelde contractduur van twee jaar zal dit neerkomen op een premie van het toestel van 240 euro. Bekijk daarom altijd goed of dit voor jou persoonlijk de moeite waard is.